Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Trochu černé barvy...

**Trochu černé barvy...

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ale jinak obyčejný den...

~~~*~~~

Den jako každý jiný,
od rána do noci
den jako každý jiný,
není mi pomoci,
když stále něco bolí
a slzy na kraji
vezmu si černou tužku
a černě maluji.

Černé mraky,
černou taky černou kočku,
černou dámu v šachovnici,
černou tečku,
černé šaty do divadla,
ze sametu,
černou šmouhu utřít
z parapetu.

Do vlasů černou mašli
i dvě by šly
a černé myšlenky,
ty by snad odešly.
Třeba se probudím
do jahodového rána
a bude lítat bílá
a ne ta černá vrána.

To ráno jahodové
je sladké,je voňavé
a myslet na bolístky
je vlastně pálivé.
Vyspat se do růžova,
bleděmodra či lila,
žádnou černou myšlenku
bych k sobě už víc
nepustila.
~~~*~~~
Publikoval(a): Květka Š., 20.3.2017
Přečteno (72x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Makaveli, Pavíočko, Bezhlavý rytíř, Gaia., Kytka62, gogol, Mirastus, pavpuk, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti