Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tátovi...

Tátovi...

Klarineb Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Po smrti mého táty jsem měla zvláštní vizi, sen...Tak jsem to hodila do slov...

Odcházíš za Duhou
na konci svojí cesty
ještě mi zamáváš
a jdeš vstříc hvězdnému dešti

a já abych pálila mosty
chybíš mi...

slzy jako drahokamy
prší z mých očí
jak kapky rosy
ustrnuly na stéblech trávy

všechno jednou končí
a svět se dal točí...
Publikoval(a): Klarineb, 20.3.2017
Přečteno (294x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Amelie M., Jin&Jang, ProstěLu, pavpuk, Makaveli, gogol, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 05:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti