Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plamen lásky

Plamen lásky

pospach Básně » o Lásce

Anotace: prosim o okomentování

Láska je mým stínem v duši,
někdy mě zklame,
někdy mě těší
a jen hloupý člověk netuší,
že v něm plamen lásky plane.

Naco je mýt autoritu,
bez lásky,
nebo nějakého citu,
na co je mít peněz hodně,
když ten plamen pořád chřadne.

A proto snad už teď to vidíš,
že lásku ničím nenahradíš,
v tobě snad ten plamen hoří
a jednou z tvé duše se vynoří
a ukážeš všem že ty cítíš lásku
a tak snad najdeš si svou krásku.
Publikoval(a): pospach, 12.1.2011
Přečteno (630x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti