Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když jsi smutná...

Když jsi smutná...

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: Když jsi smutná...

Vykoupu se v tvých slzách
a ochutnám tvůj smích
tak hořce sladký
a svěží jako sníh

slova jako hrách
padají na stěnu
pohyb po hraně vratký

a náhle v srdci krach
v ohbí vesmírných drah
padám na kolena

a jenom Večernice
ve večerní robě ustrojená
nepropadá panice...

vždyť jen protančí střevíce
držím tě za ruku
po loukách za svitu měsíce...
Publikoval(a): Klarineb, 18.3.2017
Přečteno (283x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, mayla, Jin&Jang, donne, Mirastus, Lipová, ProstěLu, Bezhlavý rytíř, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti