Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Boj

Boj

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Každý má boj svůj, ale ty jsi ten můj.

Nemá cenu řešit, co by kdyby,
už vyčetli jsme si všechny naše chyby.
To co mezi námi bylo, teď leží na dně,
ze začátku to vypadá úplně snadně.
Teď už to tak lehký není,
životy se nám od základu mění.
Začít od nuly to musím já,
ty máš jeho, jste na to dva.
A ve dvou se to lépe táhne,
pokud ani jeden špatně nezahne.
Ty už jsi dobojovala a zvítězila jsi,
já zažívám peklo války, tak z cesty mi jdi.
Tenhle můj boj jen tak skončit nemůže,
i když ten i onen kamarád pomůže.
Čekám na pomoc shůry,
nakonec zaženu všechny chmury.
Boj můj skončí také,
ale nikdo neví po době jaké.
Publikoval(a): blackhenry, 11.1.2011
Přečteno (198x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti