Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Balada o lásce

Balada o lásce

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak ... moje březnové vzpomínání.

Prosila mně moje dívka,
to když jsme se poznali,
nechci býti zneuctěna,
co kdybychom počkali.

Naše něžné milování,
je též možné bez sexu,
kdyby došlo k rozcházení,
pak to těžce ponesu.

Mám tě ráda stále více,
s tebou mi též krásní svět,
tělo hoří jako svíce,
chci ti dnes už vyhovět.

Tak jsme se pak milovali,
ve všední den, v neděli,
lásku jsme si slibovali,
až na úřad dospěli.

Oba spolu děti máme,
chlapce jako řimbaba,
v názorech se shodovali,
jako dříve za mlada.

Na to krásné, co dřív bylo
a jak se nám šťastně žilo,
na to často vzpomínám
když ti na hrob svíčku dám.
Publikoval(a): děda včela, 17.3.2017
Přečteno (412x)
Tipy (28) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, Kytka62, Martin Havlíček, donne, Desiré, Lipová, Kajan, Bezhlavý rytíř, Gaia., gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti