Nepřicházíš...
Nepřicházíš...
Anotace: Když schází mi blízký člověk, otevírám se vzpomínkám...
Utrhnu suchý list
Jak vzpomínku na tebe
Umím v tvých očích číst
Koukám se do nebe
Odpověď nepřichází...
Myšlenka jako mrak
blankyt nebe kazí
Čekám tě marně
A ty nepřicházíš...
Publikoval(a):
Klarineb, 16.3.2017