Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tesklivá píseň

Tesklivá píseň

Tesklivá píseň

Temnou nocí tesklivá píseň
zní.Andělé z nebeské výšky
slétají a naslouchají.

Tesklivá píseň zní duše
letí k nebi.Na měsíc a hvězdy
si sáhla u nebeské brány se
zastavila.

Zpívá o zradě, zklamání o
lásce po které toužila.
Zpívá o bolesti kterou
prožila a pláče.

Temnou nocí tesklivá píseň
zní nebesa se otvírají.
Duši zraněnou přijímají.

Až se rozední píseň utichne
a v nebi anděl s bělostnými
křídly přibude.
Publikoval(a): slunečnice69, 13.3.2017
Přečteno (40x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Desiré, gogol, Martin Havlíček, pavpuk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti