Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žaluji na Zimu

Žaluji na Zimu

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Zima se nevzdává.

Zažaluji paní Zimu,
za to zrádné náledí,
též jsem dostal velkou rýmu,
ať si v base posedí.

Za závěje, fujavici,
velká bude žaloba,
škody máme statisící,
cesty pouze pro soba.

Zavřete ji bez meškání,
na Sibiř ji pošlete,
vyslechněte naše přání,
všichni touží po létě.
Publikoval(a): Psavec, 12.3.2017
Přečteno (216x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Gaia., Desiré, Pavíočko, děda včela, donne, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti