Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Múdrosť lásky

Múdrosť lásky

Kto rozumom, srdcom, skutkom Boha miluje,
múdry je. Vie, načo žije, mrie a kde smeruje.
Kto miluje všetkých ľudí ako sám seba,
Boh si v ňom spraví príbytok s priestorom neba.

Človek s láskou k Bohu seba odmení.
Pije zo žriedla večnosti už tu na zemi.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 11.3.2017
Přečteno (124x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, pavpuk, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 18:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti