**Krásný sen
**Krásný sen
Anotace: ..do pokoje nakoukne svítání..
~~~~~~~
Ráno kohout zaspí
a skřivan nezpívá
a nám se vstávat nechce
noc byla bláznivá...
pak do přivřených očí
nakoukne svítání
a já se k tobě přitulím
...smutné probouzení...
ty tiše pošeptáš mi
krásný den popřeješ
no dobře tak já vsávám
ty se jen usměješ...
vytáhnu žaluzie
hned okno otvírám
a jak to ranní svítání
ti pozdrav posílám...
ty zavrtáš se do peřin
chráníš se před sluncem
a já uslyším "nevstávej"
pojď sem lásko,pojď sem.
To bylo milé ráno
a celý milý den
jak je mi ale známo
byl to můj krásný sen...
~~~*~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 10.3.2017