Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji.Snad tu sílu najdu.
8.3.2017 20:29 | slunečnice69
když nemá člověk to vnitřní napojení tak všechny tvoje smutky vlastně chápu...je to jen o práci na sobě...která něco stojí...jinak se z toho nikdy nevymaníš...přeji hodně sil...
8.3.2017 20:22 | Martin Havlíček
Na samotě není nejhorší to, že je člověk sám na všechny problémy, ale to, že se nemá s kým podělit o radost... M.
8.3.2017 18:02 | Mirastus