Cesta k Tobě
Cesta k Tobě
Anotace: Byla to cesta osudová, už nebude šance nová.
Světlo sanitky rychle bliká,
a mně život z těla uniká.
Co se stalo?
Kde se to vzalo?
To auto, co nemělo tu být,
to co život mi chtělo vzít.
Bolest je větší, už jí nevnímám,
kde jsi? Lásko, kde Tě mám.
Abych se mohl s Tebou rozloučit,
o životě nestihl jsem se poučit.
Na cestě za Tebou, najednou tma,
už vím, nebudeš už nikdy má.
Teď vidím své tělo, stoupám výš,
tam, kam ty za mnou nesmíš.
Přeji Ti život šťastný a krásný,
já odcházím, teď už to mám jasný.
Publikoval(a):
blackhenry, 11.1.2011