Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krása ženy

Krása ženy

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak ... ženám k MDŽ...

Krása ženy Bohem dána,
rudá ústa, štíhlé nožky,
milý úsměv, to je dáma,
pro pány to pohled božský.

Nejkrásnější je však dáma
zbožně ležíc na kříži,
přijímaje tělo pána,
vrchol slasti se blíží.

Tělo hoří, sladce sténá,
prožívá si lásky čas,
není panna, už je žena,
to jsou krásy kolem nás.
Publikoval(a): děda včela, 7.3.2017
Přečteno (496x)
Tipy (29) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, Kajan, Wčelka, Pavíočko, Gaia., Makaveli, ProstěLu, Desiré, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti