Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZTRÁTA VŠECH ZTRÁT.

ZTRÁTA VŠECH ZTRÁT.

Lavander Básně » Smutné

Anotace: A já nejsem připravena tak jako nedostupnost pomoci opravy se nelze domoci.

..tvoje tělo chladne v trávě,mně zhroutil se svět právě

Jak jsi mi to mohla udělat!
Jakožto jsem to mohla dopustit!

Stále tady studená ležíš
nepomohl ani Ježíš
a já ho tolik žádala!

žadonila jsem o Tvůj skromný život u Nejvyššího!


K čemu jsem se to slepě upínala
a jakou to mělo cenu?!

Tímto věčnost se mne dotkla
a já před ní pod náporem klekla


Bráním se oznámit to světu,
že dosáhla nejvyšší si metu!

Ta strašlivá bolest,která si mne osedlala
přestože jsem ji nehledala.

Ted´si uvědomuji,že jsme byli všichni štˇastni,
svým odchodem jsi zavelela štěstí zhasni!
Publikoval(a): Lavander, 6.3.2017
Přečteno (214x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Gaia., Mirastus, pavpuk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti