Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Aničko moc se mi líbí jak píšete.
6.3.2017 20:55 | Polux Troy
Mám Slovenské předky, leč jsem tomuto jazyku nepřišel na chuť.Ale když si to přeložím po svém, tak ... super. Uznávám ...
6.3.2017 19:45 | Marcone