Z lásky i nelásky
Z lásky i nelásky
Narodí sa dieťa.
Z lásky i nelásky.
Nekladie otázky:
Pre Koho?
Načo?
Pre čo?
Žije.
Je.
Pre Niekoho.
pre Niečo.
Život Ho registruje,
vedie ho,manipuluje,
bije ho i mazná sa s ním.
Ako s kým.
Anna Vodičková
Publikoval(a):
anna41, 5.3.2017