Proč?
Proč?
Anotace: Anotace......stručný popis!
Jak chutná život? Jak voní smrt?
To je vše, co chci vědět, než odejdu za moře reality.
Jak dlouhá je ve skutečnosti vteřina?
Kolik let trvá znovuzrození?
To je vše, co chci znát, než se tma smísí se světlem nenávratna.
Kde končí krutost? Kde začíná soucit?
Nebe je tmavé a stromy se chvějí.
Tak proč v řece nerostou hvězdy?
Jdu prázdným davem lidí...kráčím přeplněnou pustinou..
Kam vůbec jdu, zatímco spím?
Proč odpočívám v běhu?
Dítě se směje. Stařec pláče a nocí zní zpěv umrlců, kteří byli tak nádherně živí.
Kdysi byl den. Někdy bude noc a tráva tak zvláštně voní...
Zamyslím se nad námi všemi a zemřu v náručí malomocného.
Pro sebe? Pro Tebe? Možná pro nás , vem to čert!
Snad pro vás? Amen...
Publikoval(a):
Paol, 4.3.2017