Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zoufalá

Zoufalá

Zoufalá

Oči pálí po pláči.
Slzy proudem stékají
na tváři nechávají
smutné stopy.

Tvář bledá do smutku
ponořená.Duše bojuje
ze všech sil se zármutkem.
Kdo vyhraje duše nebo
smůla,co na duši sedla.

Tělo neposlouchá.Nejraději
by ulehlo a všechnu bolest
a utrpení do země skrylo.

Noci probdělé máš.Spánek
nepřichází.Ráno k smrti
unavená vstáváš.

Jak dlouho trápit se ještě
máš.Jak dlouho musíš ještě
plakat aby se štěstí umoudřilo
a oči uplakané Ti osušilo.
Publikoval(a): slunečnice69, 3.3.2017
Přečteno (47x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Jin&Jang, Květka Š., Psavec, Desiré, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti