Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skřivánek

Skřivánek

Linzerka Básně » o Přírodě

Anotace: jaro se blíží...

***
Skřivánek vrzne
on už nezmrzne
slunce vyhlíží
jaro se blíží...

po zimě bílé
sněženky milé
do malé vázičky
dám dvě,tři kytičky...

jaro pak přivítám
na slunce usmívám
někdy ještě chladí
to ale nevadí...

(*o*)
Publikoval(a): Linzerka, 2.3.2017
Přečteno (453x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., donne

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti