Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zklamání

Zklamání

Jak krásné je dívat se na nebe,
však krásnější je dívat se na tebe,
na tvé hnědé vlasy plující ve větru,
na tvé modré oči zářící na světlu.

Proč ty to musíš vidět jinak,
já však miluji te pořád stejnak,
i když ty to nechceš vědět,
že tě někdo rád chce vidět.

A tak utápím se pořád v smutku a
nadějích,že ty jednou půjdeš v mých šlépějích,
že budeš mě jednou vidět jak já tebe a nebudu se muset dívat jen na prázdné nebe.
Publikoval(a): pospach, 10.1.2011
Přečteno (317x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jakofweuio

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti