Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stopy

Stopy

Hladovýma očima hltat světa chod
odrážet vonný hvězdy třpyt
hluboký, co vesmír v duši mít klid
a když sivá skála tíží hřbet
dál kráčet cestou, kde osud je vryt

Kámen těžkne, cestu stíní
v očích žhne trýzeň, ne beznaděj
nechť tedy lidskou pouť dokončí jiní
schránu skryje hlína, zeleň i jíní
stopy však zbudou tu děj se, co děj.
Publikoval(a): Annie F., 1.3.2017
Přečteno (57x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Lipová, Makaveli, donne, gogol, mayla, slunečnice69, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Gaia.

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti