Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úsměvy rozdány

Úsměvy rozdány

ProstěLu Básně » o Životě

Anotace: Že každý den přece stojí za to :-)

Naděje stále zůstává v nás
že s každým novým ránem
uděláme si na sebe čas
a úsměvy rozdávat nepřestanem

S každou tou malou chviličkou
trošku zrůžoví nám svět
tak malujme do mraků básničkou
a už neohlížejme se zpět

Vždyť život přece krásný je
a stojí ho za to žít
když ranní déšť sny umyje
pojďme milovat se a nikdy nezradit...
Publikoval(a): ProstěLu, 25.2.2017
Přečteno (122x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Krokyno, pavpuk, Psavec, Polux Troy, Kytka62, donne, Bezhlavý rytíř, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti