Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mlsný medvěd

Mlsný medvěd

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Kvalita některých výrobků prodávaných u nás je prý horší.

Chvátal medvěd velice,
přešel česko hranice,
neláme si s tím však hlavu,
myslí jenom na potravu.

Popelnice vybírá,
přitom hlavou zakývá,
divné mají tady chutě,
hladový půjde na kutě.

Nekalé jsou to hrátky,
zabručí a jde zpátky,
obal stejný, chuť je jiná,
zlatá moje domovina.
Publikoval(a): Psavec, 25.2.2017
Přečteno (713x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Kytka62, Květka Š., Bíbí Ája, donne, gogol, děda včela, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 12:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti