Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

R&J

R&J

Jiskru v očích, kterou máš
připomíná oheň, který vzplál
je to blížící se žena v černém
nese jméno Smrt, znáš?

jsi rytíř, ačkoli nevlastníš stříbrnou zbroj
jezdíš si na černém koni,
korunu na hlavě máš - je to jen sen,
ale přesto, tvůj boj

ta žena v žáru ohně
tu nesmíš mít!
Nesmíš ji milovat, v náručí držet
a ani ji chtít

je to válka
sever proti jihu,
usilující boj
Monteků a Kapuletů

jed pozřel ten, co rytířem chtěl být
plamen v očích se chvěl,
- té dívce
co nesměla s ním žít

vzala svému rytíři
ruku do té své,
probodla hruď jeho dýkou
a všechno bylo-Tvé

....Smrt...
Publikoval(a): MonikaZ, 25.2.2017
Přečteno (169x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ProstěLu

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 16:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti