Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Budoucnost

Budoucnost

Malfelica Básně » ?nezařazené?

Anotace: Poslední dobou z ní dostávám čím dál větší strach...

Uvnitř vzrůstá strach,
svírající srdce mé,
měnící naději v prach,
hrdlo škrtící ruce zlé.

Děsí mě budoucnost,
co přinese další hodina?
Jistota - životu nedostupná to ctnost.
Nezničí mi vše další vteřina?

Co když už bude hůř jen?
Dřít se v práci, kterou nenávidíš,
abys měl na nájem.
Blízké v nebi již nikdy neuvidíš.

Obávám se, že jsem slabá pro život,
nedokáži mu čelit ještě šedesát let
a bojovat o přežití rok co rok.
Proč nejde se vrátit do dětství zpět?
Publikoval(a): Malfelica, 23.2.2017
Přečteno (168x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ponas, donne, slunečnice69, Bezhlavý rytíř, ProstěLu, Polux Troy, Marcone, děda včela, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti