Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oči pláčí

Oči pláčí

Oči páčí

Jsem prázdná jak studánka
jako hnízdo ptačí.Mé oči
pláčí.

Duše má tak strašně zraněná
je.Andělé,andělé kde jste.

Proč právě já musím pořád
na kolena padat.Na zemi ležím
jak vstát mám už nemá sílu se
pořád zvedat.Život mě sráží
proč ,co jsem provedla.

Duši jsem dala na oltář.
Jsem prázdná jak studánka
jako hnízdo ptačí.Už nemůžu
dál.Andělé kde jste mé oči
pláčí.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.2.2017
Přečteno (50x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, pavpuk, gogol, Mirastus, děda včela, Gaia.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti