Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínání

Vzpomínání

Už se zešeřilo nad hladinou
se kterou mě pojí cit
těžké myšlenky uzavírá
a odsouvá je kousek stranou.

A přitom bázlivý dívčí stesk
už mi dávno nesluší –

ani když se modrobílé dotýkáš mých zad
a když se všechny tepny slévají v zelené moře.

Už se zašeřilo pod okny
se kterými mě pojí nostalgie
mechová postýlka
poslední princ bez koně
a deníček...
Publikoval(a): Lugilla, 22.2.2017
Přečteno (768x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, ProstěLu, Marcone, gogol, Mirastus, donne, děda včela, Gaia., slunečnice69, qala

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti