Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jeden nepomůže

**Jeden nepomůže

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: a třeba ano...nikdo neví...

~~~~~~~~~~~
Chtěla bych psát o jaru
venku však únor chladí
ráda bych psala o slunci
slunce dnes sněhu vadí.

Jeden veršík nepomůže
rozpustit bílý sníh
který jak si vzpomenete
nám chyběl o Vánocích.

Ten sněhulák se asi kouká
já vidím jak se mračí
říká,co to píšeš za blbiny
nám sníh ještě nevystačí.

My jsme tu jenom chvíli
chceme se s vámi smát
nepřivolávej jarní slunce
my nechceme hned tát.

No tak dobrá,povídám jim
únor ten bude celý váš
sněženkám však pošeptám
ty něžná bílá ty se snaž.

Pak i našim sněhulákům
vypučí trošku pometlo
no,to potom uvidíme
jestli si slunce
zimu a jaro nespletlo...

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 21.2.2017
Přečteno (171x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bíbí Ája, Linzerka, ProstěLu, gogol, donne, děda včela, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti