Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smíření

Smíření

godhand Básně » ?nezařazené?

Anotace: k minulému pláči...

Vzpomínky na tebe,
teď opatrně osahávám,
jak modřiny po trapné opilecké rvačce,
nebo když rozbil jsem si nos,
co malej trouba na houpačce.

Vím o nich,ale kupodivu,
už při dotyku nesyknu,
i když krev ještě trochu plivu,
tak na tu pachuť si zvyknu.

A připadá mi trochu k smíchu,
jak zblblej náhlou bolestí,
jsem myslel,že v pietním tichu,
snad propláču se ke štěstí.

Minulost stejně nezměním,
pohledem zpátky zkamením...
Publikoval(a): godhand, 21.2.2017
Přečteno (116x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Doradolanska, Bezhlavý rytíř, Gaia., donne, gogol, Mirastus, ProstěLu, IDK

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti