Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Konec flamendra

Konec flamendra

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Rázná žena.

Koukám z okna, to je švanda,
Pepu bije zase Vanda,
tahle rázná dívčina,
chová se jak domina.

Nikdo Pepu nelituje,
však si výprask zasluhuje,
prachy propil v hospodě,
týden bude o vodě.

Musí změnit svoje zvyky,
nepomůžou žádné triky,
Vanda drží kasičku,
pustí vždy jen trošičku.
Publikoval(a): Psavec, 21.2.2017
Přečteno (82x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, donne, děda včela, Trubka Petr, slunečnice69, ProstěLu, Mirastus, Martin Havlíček, Makaveli, Gaia.

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 16:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti