Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zvednout se ze země.

Zvednout se ze země.

Zvednout se ze země

Zvedáš se ze země vstáváš
a toužíš žít.Slunce bereš
do dlaní cítíš jak hřeje.
Nebesa se otevřela anděl
mává na pozdrav sílu Ti
dává.

Toužíš žít, toužíš být
milována,toužíš se smát.
Zvedáš se ze země na nohy
se stavíš.Jde to ztěžka
ale stojíš.

Teď doufat,že tě nic
nesrazí.Anděl Ti sílu
dává.Duše se zhluboka
nadechla a slunce hřeje
Tvé srdce zkřehlé.
Publikoval(a): slunečnice69, 21.2.2017
Přečteno (55x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, pavpuk, Bezhlavý rytíř, Lipová, ProstěLu, Mirastus, Martin Havlíček, Makaveli, Gaia., gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti