Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fatamorgána

Fatamorgána

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace.....stručný popis!

Stromy vrhají stíny pařezů,
prší, přitom je suchá země,
Ty zarputile tvrdíš, že je ráno,
zatímco za obzorem právě slunce zapadá.

V Pondělí bude Sobota,
každá kytka zvadne ve vodě,
mravenci budou lítat vzduchem,
budou rozleptávat št'astné dny...

Mám v duši Saharu,
oči plné písku,
srdce plné písku
a hlavu plnou pyramíd.

Hudba je chaos a rámus,
jídlo se změní v bláto,
každý půjde svou cestou,
aby se s druhým už nikdy nesetkal.

Zpívej vráno, at' se probudím!
Nejsem zvíře, nejsem Bůh,
jsem jen člověk, který hledá vzduch
v plynové komoře špatného života...
Publikoval(a): Paol, 20.2.2017
Přečteno (136x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Bezhlavý rytíř, donne, Martin Havlíček, Bíbí Ája, ProstěLu, gogol, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti