Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpověď otci

Zpověď otci

Ryuk Básně » ?nezařazené?

Anotace: Bože prosím neotoč se zády.

Já sám se zrůdu stal,
ten démon zášťi tiše vstal.
Navlékl si roucho boží,
smrt na lopatky složí.
Zatemnil mi mysl i srdce,
ten co smrt s sebou nese.
Krutý a bezcitný rváč,
co snaží se skrýt svojí tvář.
Jeho jméno má magickou moc,
ve světle světa prozáří noc.
K tobě mě jeho moc přivedla,
otče zbav mě toho břemena.
Dej mi sílu každý den,
aby se už neopakoval ten sen.
Abych už dál nemusel prosit,
snad už se přestanu rosit.
Teď ve tvém chrámu se ti klaním,
dopřej mi klidného spaní.




Pokračování příště....
Publikoval(a): Ryuk, 19.2.2017
Přečteno (76x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Gaia.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti