po špičkách
po špičkách
Anotace: teď mi malinko zatrnulo, páč jsem původní název napsal"po pičkách"( co dokáže vynechání jednoho písmenka ) a málem zkopíroval. Ještě že si letos po sobě občas čtu :-D
bez křídel na kapce rosy
po špičkách tajně, bosý
tu vláhu mlčky prosím
najdi mě ať neroznosím
depresi, tu svini zrádnou
kterou nikdy nedopadnou
škemrám přijď jen za mnou
v srdci naději kradmou
uchovávám stále
nevím proč, ale
země stále se otáčí,
jednou, srdce s rozumem doválčí
...
potom myslím, že dostanu infarkt
Publikoval(a):
Marcone, 18.2.2017