Pavoučí...
Pavoučí...
Anotace: ... a trochu drsnější :-D
Jak z pavučin hedvábím
k večeru tě přivábím.
Mezi stromy utkám tence
svůdné léčky na milence,
hned, co slunce dosvítí
vpletu si tě do sítí!
Omotám tě pevným lasem,
poručím pak drsným hlasem:
„Když ses nechal polapit,
koukej se teď pochlapit!
Žádná ale, žádné kecy,
mlč a přejdi rovnou k věci!“
Až se akce dokoná,
přivřu oči blahem.
Všechny stopy zametené
budou jedním šmahem –
využit a sveden
budeš láskou sněden!
Publikoval(a):
Henriette, 17.2.2017