Usínání
Usínání
Zvrácený na houpačce ticha
usínající se pousmál
ač mu krátký, těžký spánek
zvláštní přísliby neskýtá
Padá, nenahlíží
do temných sloupů vířícího prachu
Ledové plameny obludností
ho jen olizují, nepálí
I rozstřílená města za monitorem šla spát
Ještě v bezpečí, nezešílel
z houpačky ticha padá
opravdu šťastný spáč
Publikoval(a):
qala, 17.2.2017