Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ráno bez polibku

Ráno bez polibku

Ráno bez polibku

Chybí mi krásné milování.
Chybí mi něžné pohlazení.
Chybí mi láska s ní krásnější
je svět.

Co s tím nadělá sama s měsícem
v noci usínám.Ráno mě probudí
budík. Není kdo řek by mi
přeji krásné vstávání a hezký
den ať slunce tě provází jen.

Možná někdy mě někdo pohladí.
Možná se i milování dostaví.
Možná mě místo drnčení budíku
voňavá káva vzbudí.

Možná snad přestane láska
chybět svět se pak bude
hezčí vidět.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.2.2017
Přečteno (54x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pavpuk, Bezhlavý rytíř, Desiré, ProstěLu, gogol, Mirastus, Pavíočko, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti