Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

posvátná krajina mého srdce

posvátná krajina mého srdce

Temnota se dotýkala nebe
poslední nitka zlata nad horizontem,


má krásná Loe

S posvátnou krajinou mého srdce

loučila se

a tichý vítr jí líbezně šeptal

zítra je dnes,

zítra je dnes
Publikoval(a): richie., 16.2.2017
Přečteno (108x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Wčelka, ProstěLu, donne, slunečnice69, Desiré, Pavíočko, Kytka62, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 01:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti