Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska človeka, Kam odíde láska

Láska človeka, Kam odíde láska

LÁSKA ČLOVEKA

Odniekaľ pramienok
do človeka ústi.
Ktosi ho napĺňa
živú vodu doň vpustí.
Naberaj koľko chceš,
vždy do neho doteká.
Ten prameň má meno.
Láska človeka.



KAM ODÍDE LÁSKA

Kam odíde láska?
Zo srdca ľúbenie
kde sa podeje?
Včera láska bola
dnes nie je.
Koho zase klame?
Koho zase hreje?
Alebo láska nie je?
Publikoval(a): anna41, 16.2.2017
Přečteno (210x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ProstěLu, donne, Gaia., děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 06:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti