Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem zoufalý

Jsem zoufalý

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Těžké rozhodnutí, hodně stálo, teď říkám, kéž by se vrátit dalo.

Jsem zoufalý, koukám sem a tam,
nevím, na které rameno hlavu dám,
chtěl bych jenom brečet, nevím kde
přemýšlím, kde to všechno krásný je,
je to tak, je to pryč, jedině má vina,
už je to tak, každý mi to připomíná.
Chtěl jsem to tak sám, nechci zpět,
ale co všechno chybí, rád bych hned,
dotyky, polibky, objetí nekončící,
už nevím co dál, je to do očí bijící,
zpět už ne, už jen někam pryč, dál,
nechtěl jsem to přiznat, toho jsem se bál.
Ale v přiznání se člověku uleví, mě ano,
přemýšlím, co všechno mi to rozhodnutí vzalo,
ale také mi to hodně dalo, zkušenost, svobodu,
neměl bych litovat, ale nevím, v jakém jsem bodu,
jednou šťastný, jednou smutný, nevím co zítra,
chtěl bych lásku, která by šla ze srdce nitra.
Publikoval(a): blackhenry, 9.1.2011
Přečteno (216x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., Hlučné ticho

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti