Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Psí krasobruslaři

Psí krasobruslaři

Bíbí Ája Básně » Srandovní

Anotace: Když umí aportovat, proč ne bruslit

Já mám tetu, bydlí v Praze
a je přímo z Nuslí,
ta říkala, že tam v zimě
dokonce psi bruslí.

Vyhrávají na mistrovství,
mají na to vlohy,
jakpak by ne, na bruslení
mají čtyři nohy.

Holubičku zvládnou lehce,
že všichni tichnou úžasem,
a když jim to trochu sklouzne,
přibrzdí si ocasem.

Ve sportovních potřebách už
nejsou lyže, plavky,
vyřizují dvojnásobné
bruslí objednávky.

A ještě je tu jedna věc,
o které nikdo neví,
jsou tak dobří, že psům dali
role v lední revue.
Publikoval(a): Bíbí Ája, 13.2.2017
Přečteno (611x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Polux Troy, Bezhlavý rytíř, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti