Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strašidla na Krumberku

Strašidla na Krumberku

Bíbí Ája Básně » Srandovní

Anotace: Pro děti - jedna výchovná

Na nízkém kopci v temném lese,
na starém hradě, na Krumberku,
povídá se, že tam straší,
ve dne uvnitř, v noci venku.

Strašidla jsou trochu zvláštní,
jaká jinde nemají,
žák lajdák a žák propadlík
se tam spolu střídají.

Plné autobusy vozí
na hrad v rámci osvěty,
žáčky vodí učitelky
sem na školní výlety.

Po prohlídce hradních chodeb
za hrozného kvílení
dochází u mnoha žáků
k náramnému zlepšení.

Proslýchá se totiž, že prý
duchové jdou pryč z hradu,
čeká je duchařský důchod
a hledají náhradu.
Publikoval(a): Bíbí Ája, 12.2.2017
Přečteno (426x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti