Dávným časům
Dávným časům
Šedavý závoj zahalen světly
Kdys divé růže
Kdysi tu kvetly
Ve světle stínů mnohých barev
V tichu hlasů
A síle srdce
Bouří cestu k sobě našly
Už nejsou divé
A čas je šlechtí
Žlutá
Bílá
Červená
Utápěným majákům
Já zpívám dávným časům
Publikoval(a):
Kůl v plotě, 11.2.2017