Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Viem

Viem

Viem o sebe málo?
Viem o sebe mnoho?
Zo všetkého trošku.
Nesiem nažitého nošku.
Toho, toho, toho...
V minutých rokoch.

Plávam v mnohých tokoch.
V čistých vodách i v potokoch.
Ako kedy.

I najkrajšiu tvár človeka
hyzdia často vredy....
Publikoval(a): anna41, 10.2.2017
Přečteno (108x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus, gogol, Gaia., Polux Troy

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 12:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti