Duši dala na oltář
Duši dala na oltář
Duši dala na oltář
Svou duši položila na oltář
už nevěděla kudy kam.Svatozář
se objevila duši k nebesům
dopravila.
Její ruce se proměnili
v bílá křídla.Vzhůru k
nebesům se duše vznesla.
Andělé ji přijaly bolavou
duši hýčkaly.Už nalezla
klid když na zemi nemohla
žít.
Andělé smutnou píseň zpívají.
Duši pod svou ochranu vzaly.
Tělo leží na zemi svíce okolo
hoří.
Andělský chor zní po zemi.
Duše v nebeské říši nalezla
klid.Tělo s bolavými ránami
zasypali kytkami.
Publikoval(a):
slunečnice69, 9.2.2017