Mít strach
Mít strach
Mít strach
Přála si tančit,ale
bála se,že poplete kroky.
Přála si přátelství,ale
bála se zrady kterou
poznala až duše plakala.
Přála si lásku,ale bála se
že srdce jí začne znova
krvácet.
Přála se na svět dívat jinýma
očima,ale nešlo to ,protože
mnoho zkusila.
A tak vzhlížela k nebesům
přála si mít bělostná křídla.
Křídla ,co by jí donesli do
Ráje a nemusela mít už strach
nemusela se už bát.
Publikoval(a):
slunečnice69, 8.2.2017