Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Astronomická

Astronomická

Henriette Básně » ?nezařazené?

Anotace: O vesmírném cestování a tak :-)

Až slunce s večerem dozáří,
Severka vypluje nahoru,
prosím tě o pomoc, hvězdáři,
doveď mě daleko k obzoru!

V plánu mám poměrně záhy
temnotou vesmíru vyjet,
nastoupit do mléčné dráhy,
do neznámé galaxie.

Tam pak bez pocitů viny
bez obav z úkladné pasti
vpluju do mlhoviny,
oddám se nebeské slasti!
Publikoval(a): Henriette, 7.2.2017
Přečteno (85x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Desiré, Bíbí Ája, Gaia., děda včela, Bezhlavý rytíř, Polux Troy, Mirastus, ProstěLu, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti