**Už brzy...
**Už brzy...
~~~~~~~~~~~~
Už brzy i skřivánek vrzne
nebojte,pak už jistě neumrzne
i sněženky si vykvetou
a vlaštovky?
Ty si cestu domů nespletou.
A tráva se zazelená ve stráních
právě tam,kde jezdilo se na saních
a sníh taky pak nenapadá.
To je ta pravá
…“PŘEDJARNÍ NÁLADA“…
Stromy být „na ostro“
taky nebaví
proto se brzy do listů zahalí
zatím se pyšní pupenci
sem tam je lechtají i mravenci.
Slunce tím pravým jarem pak hřeje
včela se už v kočičkách směje
a bouřkové mraky chtěly se bít
a bude tu JARO
i s jarní bouřkou
a tak to má být.
~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 6.2.2017