Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozhodnutí

Rozhodnutí

klarik96 Básně » o Lásce

Anotace: ... už bys mohl vyřknout ortel ...

Rozhodni se konečně,
která z nás je lepší,
za kterou by ses pral,
která se ti zdá hezčí.
Rozhodni se konečně,
která ti za to stojí,
pro kterou bys dýchal,
o kterou se bojíš.
Rozhodni se konečně,
která je ta pravá,
se kterou půjdeš dál
a které budeš mávat.
Rozhodni se konečně,
se kterou budeš šťastně žít,
se kterou se budeš usmívat
a zároveň jí ctít…
Publikoval(a): klarik96, 9.1.2011
Přečteno (291x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L.

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 14:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti